392 Vätö

Ett populärt utvändigt utseende, stående panel, järnvitriol och sadeltak kan inte gå fel. Särskilt när placerat i gröna miljöer då det inte sticker ut bland omgivningen.

387 Tynningö

Ett fabrikshus från Hudikhus på torpargrund. Mysig 1900-tal stil på det hela, särskilt i samband med den mintgröna fasaden.

372 Lidingö

En av våra största och mest komplexa projekt. Som flera andra av våra projekt är denna nära belagen till vatten för en fantastik utsikt. Projekt krävde många smarta och annorlunda lösningar, men resultatet talar därefter.

411 Norrtälje

Ett fabrikshus från Hudikhus, klassiskt sadeltak med nymodern panel behandlat med järnvitriol. Öppen, fräsch och smälter in i omgivningen med utsikt över sjön. Snyggt!  

404 Högmarsö

Två modulhus från Hudikhus, huvudbyggnad samt komplement byggnad. Placerat i skärgården men tillgängligt med bil. Utsikt över kryssningsbåt fjärden. Tidlöst utförande i stilrent vit och ingen brist med fönsterpartier. Ett utmärkt “slappna av” ställe, tillgängligt året runt.

422 Mefjärd

Nybyggnation av två sammankopplade modulhus från Hudikhus. Placerat i Stockholms skärgård med stora fönster partier riktat mot havet. Klassiskt modernt, ett fantastiskt fritidshus.